Zorgvragers


U bent ouder van een kind dat wat extra zorg en/of aandacht nodig heeft of u bent zelf op zoek naar meer ondersteuning om jezelf weer wat beter in je vel te voelen, dan kan je bij ons terecht. 

Lees zeker eerst ook onze filosofie en werkwijze in Paard als opvoeder.

Wij proberen maatwerk aan te bieden. Daarom beschrijven we in dit gedeelte geen activiteiten. We proberen activiteiten samen te stellen op maat van de zorgvrager.

Voor kinderen zijn er al wat mogelijkheden beschreven in onze kinderwerking. Ook daar zijn kinderen die extra aandacht nodig hebben, zeker welkom! We werken als sinds jaar en dag met inclusiegroepen. Kinderen duwen niemand in hokjes en daarom doen wij dat ook niet.  Individuele begeleiding is voor kinderen natuurlijk ook mogelijk.

Voor jongeren en volwassenen bieden we naast individuele sessies ook de mogelijkheid om te komen meedraaien op onze boerderij. Genieten van de rust en stilte, bezig zijn in de natuur. Even weg van de steeds maar voortgaande wereld. Even kunnen stilstaan en opladen.


Heeft u interesse, dan bespreken we graag met u de mogelijkheden! Aarzel zeker niet om contact op te nemen om te kijken of wij wat voor jou kunnen betekenen. Vragen kost niets!